Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που δεσμεύτηκε να αναπτύξει για την προστασία του Υγρότοπου του Αλμυρού κατά στην ανοιχτή εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού των Υγρότοπων, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη εκδήλωση/διάλογο με τίτλο:
Οι βιώσιμες δράσεις μετρούν, τα λόγια όχι!
Να προστατευτεί ο υγρότοπος του Αλμυρού ΤΩΡΑ.

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαζίου.
Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των σχετικών φορέων για τη διαρκή υποβάθμιση του σημαντικότερου φυσικού πόρου της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Γαζίου και Ηρακλείου και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Γαζίου.

Τη συνοπτική παρουσίαση της κατάστασης του υγροτόπου Αλμυρού και των προγραμματισμένων δράσεων που θα ακολουθήσουν θα κάνει ο Καλούστ Παραγκαμιάν, υπεύθυνος του προγράμματος του WWF Ελλάς «Προστασία των Νησιωτικών Υγροτόπων της Ελλάδας» και ακολούθως τοποθετηθεί ο Δήμαρχος Γαζίου, κ Γιώργος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση. Θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις από προσκεκλημένους θεσμικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς και πρόσωπα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Γαζίου και της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου να συμμετέχουν όχι μόνο με την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο και στις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες:
Καλούστ Παραγκαμιάν, υπεύθυνος του Προγράμματος "Προστασία νησιωτικών υγροτόπων της Ελλάδας",
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Tηλ. 2810 328019, 6977780712


Μοιράσου το με φίλους