Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν και, τον διαδικτυακό Διαγωνισμό Συγγραφής Διηγήματος – Παραμυθιού για τους μαθητές του δημοτικού τους, με την υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός. Το WWF Ελλάς, όπως και πέρυσι, στηρίζει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, καθώς μέσα από τη φαντασία των παιδιών αναδεικνύεται σε σταθερή βάση και η οικολογική τους ευαισθησία με ένα τρόπο σχεδόν πρωτόλειο και πάντα αυθεντικό.

Τα παιδιά με ενθουσιασμό και αστείρευτο κέφι δημιούργησαν ευφάνταστες ιστορίες, με κεντρικούς άξονες την οικολογία, την υγιεινή διατροφή, το μυστήριο και την περιπέτεια.

Τα παραμύθια, τα οποία κατατέθηκαν, αξιολογήθηκαν από διακεκριμένους συγγραφείς και λογοτέχνες παιδικών βιβλίων. Διακρίθηκαν 10 έργα από κάθε τάξη και πλέον βρίσκονται αναρτημένα στο επίσημο portal του διαγωνισμού.

Από σήμερα, λοιπόν, ας στηρίξουμε, όλοι μαζί τη δημιουργική αυτή πρωτοβουλία ψηφίζοντας την αγαπημένη μας ιστορία!

Η περίοδος της ανοιχτής ψηφοφορίας θα διαρκέσει έως και την 1η Μαΐου. Τα παραμύθια που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα έχουμε τη δυνατότητα να τα απολαύσουμε και σε ηλεκτρονική μορφή.


Μοιράσου το με φίλους