Σεμινάριο με αντικείμενο την επικείμενη Συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγης για το Κλίμα, οργάνωσαν σήμερα το WWF Ελλάς και η Greenpeace, στο πλαίσιο της κοινής τους εκστρατείας «Μαζί για το Κλίμα».

Οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία, μέσα σε περίπου δύο ώρες, να πάρουν μια συνολική εικόνα για τη διαμόρφωση του παγκόσμιου χάρτη των διαπραγματεύσεων ενόψει Κοπεγχάγης, καθώς και ιδιαίτερα χρήσιμη πληροφόρηση για την επιστήμη της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε εδώ το κείμενο των ερωτήσεων – απαντήσεων που διαμορφώθηκε στο πλαίσιο του σεμιναρίου, καθώς και εδώ την παρουσίαση των εισηγητών.

Περισσότερες πληροφορίες:
Αχιλλέας Πληθάρας, υπεύθυνος εκστρατειών πολιτικής, WWF Ελλάς, 210 33 14 893, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος για θέματα ενέργειας, Greenpeace, 210 38 06 374 & 375, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους