{mosimage}Αθήνα, 14-3-2007: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που βρίσκεται το δάσος των γιγάντων; Κι όμως δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παραμύθι, αλλά σε ένα δάσος που βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτεύουσα... Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα!
Το WWF Ελλάς και το παιδικό τμήμα Panda Club σας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2007 στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας!


Γονείς και παιδιά από 5 έως 10 χρόνων, φορέστε άνετα παπούτσια και ρούχα κατάλληλα για την εποχή, πάρτε νερό και πολλή όρεξη για…καταπληκτικές περιπέτειες!

Ελάτε να γνωρίσετε τις ομορφιές του δάσους και να ανακαλύψετε τους θησαυρούς του, μέσα από βιωματικά παιχνίδια διάρκειας περίπου 2 ωρών.

Το ραντεβού είναι την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11πμ στην Πάρνηθα, στις εγκαταστάσεις του ΣΕΓΑΣ, κοντά στο παλιό ΞΕΝΙΑ (20΄ διαδρομή με αυτοκίνητο από  το parking  του τελεφερίκ).

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Δεδάκη στα τηλέφωνα: 210 3314893, 6942 435903, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Το πρόγραμμα "Γνωρίζω, Συμμετέχω, Προστατεύω" Εθνικός Δρυμός Πάρνηθας πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Eurobank EFG.


Μοιράσου το με φίλους