{mosimage}Τo κλίμα είναι στο χέρι σου! Με αυτό το μότο, που είναι το σύνθημα της νέας εκστρατείας του WWF Ελλάς κατά της κλιματικής αλλαγής, το WWF Ελλάς συμμετέχει και φέτος στην 9η έκθεση βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών ECOFESTIVAL, 16-19 Νοεμβρίου 2006 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν κυριολεκτικά το κλίμα στο χέρι τους, και να στοχεύσουν ενάντια στα αίτια της κλιματικής αλλαγής.

Ο Πόλυς και η Πωλίνα στο Ecofestival

Την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2006 θα μας κάνει παρέα και η θεατρική ομάδα εθελοντών του WWF Ελλάς, η οποία θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιολογικών προϊόντων με την παιδική παράσταση «Πολικές Αρκουδοπεριτέτειες».

Ελάτε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημρι στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE (Κηφισίας 39, Μαρούσι) για να απολαύσετε τις περιπέτειες του Πόλυ και της Πολίνας. Εκεί θα μάθετε για τον αγώνα που κάνουν για να επιβιώσουν τόσο αυτές, όσο και άλλοι φίλοι τους από την άγρια φύση, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να τους βοηθήσετε να γλυτώσουν από τους κινδύνους που θα συναντήσουν και μέσα στην πόλη. Η παρέα του Panda Club σας περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες:Νάνσυ Κουταβά 
τηλ.: 210 3314893, fax: 210 3247578, Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους