{mosimage}Αθήνα, 30-10-2006: "Καφέ μανιτάρια, πράσινα βρύα και λειχήνες, χελώνες και ελάφια  παρέα με τους  πανύψηλους γίγαντες"... Η μυστική ζωή των κατοίκων του Δάσους της Πάρνηθας ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Το WWF Ελλάς και το Panda Club θα σας συντροφεύσουν σε ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2006.

Γονείς και παιδιά από 5 έως 12 χρόνων, φορέστε άνετα παπούτσια και ρούχα κατάλληλα για την εποχή, πάρτε νερό και πολλή όρεξη για… καταπληκτικές περιπέτειες!

Το WWF Ελλάς και το Panda Club θα σας συντροφεύσουν σε ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας.

Ελάτε να γνωρίσετε τις ομορφιές του δάσους και να ανακαλύψετε τους θησαυρούς του, μέσα από βιωματικά παιχνίδια διάρκειας περίπου 2 ώρες.

Το ραντεβού είναι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11πμ στην Πάρνηθα, στις εγκαταστάσεις του ΣΕΓΑΣ, κοντά στο παλιό ΞΕΝΙΑ (20΄ διαδρομή με αυτοκίνητο από το πάρκιν του τελεφερίκ).

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
Μαρία Δεδάκη & Νάνσυ Κουταβά, καθημερινά 10.00 πμ- 4.00 μμ, 
τηλ.: 210 3314893 - fax: 210 3247578 - email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους