Αθήνα, 24/5/2006 - Η Στοά τού Βιβλίου σε συνεργασία με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις Δ.Ι.Π.Ε. (Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών), Greenpeace και W.W.F. Ελλάς οργανώνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006, ώρα 12:30, εκδήλωση ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και θέμα: “S.O.S. - Ο πλανήτης απαιτεί τη βοήθεια όλων μας! -  Μην κλείνετε τα μάτια στον κίνδυνο!”.

Για τις παγκόσμιες περιβαλλοντικές εξελίξεις, με έμφαση στο φαινόμενο τού θερμοκηπίου, καταθέτουν τον προβληματισμό τους οι: Μιχάλης Μοδινός, Πρόεδρος Δ.Ι.Π.Ε., Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής του W.W.F. Ελλάς, Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος εκστρατείας της Greenpeace για τις κλιματικές αλλαγές και την ενέργεια, και Γιάννης Σακιώτης, δρ πολιτικός επιστήμων-περιβαλλοντολόγος.  

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2006, εθελοντές θα μοιράζουν στο κοινό ενημερωτικά φυλλάδια, τα οποία θα κατατοπίζουν για τα οικουμενικά οικολογικά ζητήματα αλλά και για την κεντρική εκδήλωση τής Πέμπτης. Παράλληλες προβολές video clips περιβαλλοντικού περιεχομένου και μουσικό πρόγραμμα τζαζ από κουαρτέτο σαξοφώνων της Big Band του Δήμου Αθηναίων θα πλαισιώσουν την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό διάδρομο της Στοάς του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ:
- Στοά του Βιβλίου
- Δ.Ι.Π.Ε.
- Greenpeace
- W.W.F. Ελλάς


Μοιράσου το με φίλους