{mosimage}Γιορτή για το περιβάλλον!
Όλοι, υποστηρικτές και φίλοι του WWF Ελλάς και της ελληνικής φύσης στην Κρήτη, μικροί και μεγάλοι, σας περιμένουμε! 

Πότε και Που; Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο, στην κεντρική πλατεία, στη Λότζια, στις 10.00, και ξανά στις 17.30
Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Νικόλαο (ο τόπος θα προσδιοριστεί σύντομα).

Τι ακριβώς θα γίνει; Το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο το παιδικό τμήμα του WWF Ελλάς, το Panda Club, και οι εθελοντές του θα παρουσιάσουν την παράσταση «Ο Τζιτζικο-Περικλής Μεγάλος Συνθέτης της Ελλάδας», που βασίζεται στο ομώνυμο οικολογικό παραμύθι της Ε.Σβορώνου. Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους! Ελάτε να διασκεδάσετε με τις περιπέτειες και τις δοκιμασίες του τρομερού Τζιτζικο-Περικλή στα οικοσυστήματα της Ελλάδας!

Μετά την παράσταση, παιδιά και μεγάλοι θα συζητήσουν και θα ζωγραφίσουν για το αστικό και φυσικό περιβάλλον της Κρήτης. Πως είναι, πως το ονειρεύονται....Θα είναι μια ευκαιρία για προβληματισμό, ευαισθητοποίηση και εξεύρηση τρόπων για να συμβάλουμε όλοι στην ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Το απόγευμα της Δευτέρας στον ίδιο χώρο θα γίνει έκθεση των έργων, δημόσια συζήτηση, και κατάθεση απόψεων, μικρών και μεγάλων, για το περιβάλλον του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Την Τρίτη το πρωί στον Άγιο Νικόλαο θα επαναληφθεί όλη η δράση εκτός από την έκθεση.

Στόχος της όλης δράσης: Να ψυχαγωγηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις ως ενεργοί πολίτες και να δούμε πως μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας –μικροί και μεγάλοι-- στη βελτίωση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 33 14 893, κ. Νάνσυ Κουταβά (Υπεύθυνη Panda Club)


Μοιράσου το με φίλους