{mosimage}Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το παιδικό τμήμα του WWF Ελλάς, το Panda Club, οργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων.

Το Panda Club (το παιδικό τμήμα του WWF Eλλάς), οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χαλανδρίου, προσκαλούν παιδιά και γονείς να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) απολαμβάνοντας μια θεατρική παράσταση που βασίζεται στο οικολογικό παραμύθι της Ε.Σβορώνου «Ο Τζιτζικο-Περικλής Μεγάλος Συνθέτης της Ελλάδας».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ.  στην παιδική βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου, Αβέρωφ και Σόλωνος, κοντά στον Πλατεία Χαλανδρίου. Το έργο διακρίνεται από ευαισθησία και χιούμορ ενώ παράλληλα προβληματίζει για τη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους χειροτεχνία, να συμμετάσχουν στην παράσταση, να συζητήσουν και να παίξουν.

~~~~~

Το Panda Club σας προσκαλεί να απολαύσετε την θεατρική παράσταση «Ο Τζιτζικο-Περικλής Μεγάλος Συνθέτης της Ελλάδας» και την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ.  στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» που βρίσκεται στο Ίλιον, στην οδό Σπ. Μουστακλή 23.

~~~~~

To Panda Club σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Παιδικός Σταθμός ‘Καραμέλα’ και το ΚΔΑΠ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2005 στο ΚΔΑΠ μέσα στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα του Panda Club θα στήσει ένα κυνήγι θησαυρού μέσα στο άλσος, με θέμα την Ολυμπιάδα των Ζώων και θα βοηθήσει τα παιδιά να προτείνουν μέτρα για την προστασία των ζώων.

Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε πολλές άλλες δραστηριότητες που οργανώνει το ΚΔΑΠ και οι πρόσκοποι. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 5.30μμ και θα διαρκέσουν μέχρι της 8.30μμ.
 
H εκδήλωση του Panda Club θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Friskies. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή για όλες τις εκδηλώσεις, στη Νάνσυ Κουταβά, τηλ. 210 3314893, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους