{mosimage}Με όραμα την "οικολογία στην καθημερινή ζωή", σχεδιάστηκε η έκθεση ECOLIFE, η πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Το WWF Ελλάς υποστηρίζει την έκθεση και συμμετέχει με  περίπτερο ενημέρωσης σχετικό με την εκστρατεία DETOX και το σύστημα πιστοποίησης ξυλείας FSC.

ECOLIFE 2005
1η Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Φιλικών προς το Περιβάλλον
«Αγορά», ΟΑΚΑ, 3-6 Ιουνίου 2005


Με όραμα την "οικολογία στην καθημερινή ζωή", σχεδιάστηκε η έκθεση ECOLIFE, η πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Η έκθεση φιλοξενεί επιχειρήσεις και μη-κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται με διάφορους τομείς που σχετίζονται με το περιβάλλον: από την οικολογική δόμηση και την καθαρή ενέργεια, έως την υγιεινή διατροφή, τα φυσικά προϊόντα υγείας και περιποίησης, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και μετακίνησης.

Το WWF Ελλάς υποστηρίζει την έκθεση και συμμετέχει με περίπτερο ενημέρωσης. Οι άνρθωποι του WWF Ελλάς σας καλούν να επισκεφτείτε το περίπτερο και να ενημερωθείτε σχετικά με την εκστρατεία DetoX  για τον περιορισμό της χρήσης επικίνδυνων χημικών ουσιών στην καθημερινή μας ζωή, αλλά και για το σύστημα πιστοποίησης ξυλείας FSC.

Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό τις εξής ώρες και μέρες: Παρασκευή 3/6, 17.00-21.00, Σάββατο 4/6, 10.00-22.00, Κυριακή 5/6 10.00-22.00, Δευτέρα 6/6 17.00-22.00.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.ecolife.gr


Μοιράσου το με φίλους