Αν δεν έχετε ακόμα ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, εμείς μπρούμε να σας βοηθήσουμε. Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε δώρα σε συνεργασία με το WWF Ελλάς και δώστε χαρά σε συγγενείες και φίλους. Ταυτόχρονα κάνετε και ένα δώρο στη φύση!

{mosimage}

• Ενα 'Δώρο για Δύο': κρασί για τους φίλους σας και προσφορά στην Ελληνική φύση!

Χαρίστε κρασιά της Οινοποιίας Α. Μεγαπάνος στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ενισχύστε την Ελληνική φύση μέσω του WWF Ελλάς.  Mέχρι τέλος Ιανουαρίου 2006 μέρος των εσόδων από κάθε μπουκάλι κρασί που θ'αγοράσετε με την ένδειξη "ένα δώρο για δύο" θα διατίθεται για τις δραστηριότητες του WWF Ελλάς.  Τα κρασιά της Οινοποιίας Α. Μεγαπάνος μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.megapanos.gr/gr/gifts/gifts.htm, επιλεγμένες κάβες, καθώς επίσης και από τα super markets A.B. Βασιλόπουλος, Θανόπουλος, Carrefour και Champion Μαρινόπουλος.
Πληροφορίες: www.megapanos.gr, τηλ. 210- 60 38 038

• «Υιοθετήστε ένα δεντράκι». Το μήνα Δεκέμβριο μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ως υποστηρικτές της οργάνωσης, αλλά και να γίνετε ανάδοχοι ενός δέντρου ελληνικής προέλευσης.

Πληροφορίες: Άννα Κάββουρα, τηλ. 210 33 14 893

• «Υιοθετήστε ένα απειλούμενο είδος». Οι μικροί & μεγάλοι φίλοι του WWF Ελλάς μπορούν να επιλέξουν τη συμβολική υιοθεσία ενός από τα 6 υπό εξαφάνιση ζώα που προτείνουμε, και να βοηθήσουν έτσι το σύνολο των δράσεων για την προστασία τους.

Πληροφορίες: http://www.wwf.gr/index.php?option=content&task=view&id=126 ή Άννα Κάββουρα, τηλ. 210 33 14 893

{mosimage}• Αποκτήστε τη WWF Eurobank Visa, την πρώτη πιστωτική κάρτα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μόλις απόκτήσετε τη WWF Eurobank Visa, η Eurobank Cards θα αποδίδει στο WWF Ελλάς €3 & €1,50 για κάθε χρόνο που θα παραμένετε κάτοχος της κάρτας. Για τους υποστηρικτές του WWF Ελλάς, τα παραπάνω ποσά ισοδυναμούν σε €8.80 & €3 αντίστοιχα. Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας το 0.25% της συνολικής αξίας των αγορών σας αποδίδεται στο WWF Ελλάς. Χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση!

Πληροφορίες & τηλεφωνικές αιτήσεις: 210 95 55 555

{mosimage}• Χριστουγεννιάτικες κάρτες WWF Ελλάς
Πληροφορίες: Έμιλυ Κερν, τηλ. 210 33 14 893


Μοιράσου το με φίλους