Αυτά τα Χριστούγεννα σκεφτείτε πρωτότυπα. Επιλέξτε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που σας προτείνουμε, και μαζί με τις ευχές σας ενισχύστε το έργο του WWF Ελλάς. Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε ελπίδα για ένα ζωντανό πλανήτη!

{mosimage} Ημερολόγιο 2008
To 2008 ελάτε κοντά στη φύση με το ημερολόγιο του WWF Ελλάς από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Με πολύ όμορφες φωτογραφίες 12 άγριων ζώων. Πωλείται σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

 

Green Album
The Green Album, συλλογή τραγουδιών από ευαισθητοποιημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες σε συνεργασία με τη Sony BMG. Από τον Δεκέμβριο σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία. 
{mosimage}

Η τέχνη κοντά στο περιβάλλον
Σε συνεργασία με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, από τις πωλήσεις των πολλαπλών της Δανάης Στράτου της σειράς Soul Forest ενισχύεται το έργο του WWF Ελλάς. 10 διαφορετικά σχέδια περιορισμένης έκδοσης (/100) που μπορείτε να βρείτε στα πωλητήρια της Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20 & Κριεζώτου 7 Αθήνα.

Υιοθετήστε ένα απειλούμενο είδος!
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του WWF Ελλάς μπορούν να επιλέξουν τη συμβολική υιοθεσία ενός από τα 6 υπό εξαφάνιση ζώα και να συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο στο σύνολο των δράσεων για την προστασία τους. Mε κάθε πάγια δωρεά από 60€/χρόνο θα λάβετε ένα λούτρινο μπρελόκ.
Περισσότερες πληοροφορίες

Γίνετε υποστηρικτές κλίματος!
Το WWF Ελλάς με το μήνυμα «Το κλίμα είναι στο χέρι σου!» μας κάνει όλους μέρος του προβλήματος αλλά και συμμέτοχους στη λύση του. Υποστηρίξτε οικονομικά την εκστρατεία του WWF Ελλάς, με €5 το μήνα και ξεκινήστε αμέσως τη δράση! Το πακέτο εκστρατείας που θα λάβετε με την εγγραφή σας ως Υποστηρικτής Κλίματος του WWF Ελλάς  περιλαμβάνει το εγχειρίδιο της εκστρατείας με χρήσιμες συμβουλές για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και μια λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας για να αρχίσετε σήμερα με απλές κινήσεις τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Η συμμετοχή σας μας είναι απαραίτητη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wwf.gr/climate ή στο 210 – 3314893.

WWF Eurobank Visa
Αποκτήστε τη WWF Eurobank Visa την πρώτη πιστωτική κάρτα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, δωρεάν για πάντα! Μόλις αποκτήσετε τη WWF Eurobank Visa, η Eurobank Cards θα αποδώσει στο WWF Ελλάς €3,00 όπως επίσης €1,50 για κάθε χρόνο που παραμένετε κάτοχος της κάρτας. Για τους υποστηρικτές του WWF Ελλάς, τα παραπάνω ποσά ισοδυναμούν σε €8,80 και €1,50 αντίστοιχα. Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας το 0,25% της συνολικής αξίας των αγορών σας αποδίδεται στο WWF Ελλάς χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Για πληροφορίες & τηλεφωνικές αιτήσεις μπορείτε να τηλεφωνήσετε με τη Eurobank Cards στο 210 95 55 555.

Περισσότερες πληοροφορίες:
Έμιλυ Κέρν, τηλ. 210 33 14 893, fax 210 3247578
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους