Η PricewaterhouseCoopers στην Ελλάδα (PwC), πραγματοποίησε εταιρικές συνδρομές για τους εργαζομένους της στο World Wide Fund for Nature WWF Ελλάς. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση με στόχο την ενίσχυση του έργου του WWF, ενός οργανισμού που αγωνίζεται για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Επίσης στο πλαίσιο υποστήριξης του WWF, η PwC θα παρέχει ελεγκτικές υπηρεσίες pro bono (χωρίς χρέωση).

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας της PwC, που εστιάζει και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη όλων μας να συνεισφέρουμε ενεργά και δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος, με σύνθημα “Sowing for the Future”.

Η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά το έργο του WWF τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν η PwC έχει λάβει δύο φορές μέρος στην πρωτοβουλία του WWF, Earth Hour, ως συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Το 2008 είχαν πραγματοποιηθεί πάλι εταιρικές συνδρομές, ενώ για τα παιδιά των εργαζομένων της το WWF ετοίμασε περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά παιχνίδια σε παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, Μάριος Ψάλτης, δήλωσε: «Η συνεχής ενημέρωση του κοινού και των opinion leaders είναι το πιο σημαντικό βήμα προς τη θέσπιση στόχων για την προστασία του περιβάλλοντος. Θεωρούμε καθήκον των εταιρειών να συμβάλλουν προς το σκοπό αυτό, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας οργανισμούς που έχουν θέσει ως στόχο τους τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια το WWF γιατί είναι ένας οργανισμός που έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι βρισκόμαστε δίπλα στην κοινωνία μας και θα βοηθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον.»

Ο Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής του WWF Ελλάς, συμπλήρωσε:  «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η απόφαση της PwC να ενισχύσει το έργο μας για άλλη μια φορά. Η υποστήριξη αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική γιατί στοχεύει στο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους της εταιρείας, μέσω των εταιρικών συνδρομών των εργαζομένων της PwC. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας στο WWF Ελλάς για τη συνεχή και συνεπή υποστήριξη στο έργο μας!»

Σχετικά με την PricewaterhouseCoopers
Τo παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών PricewaterhouseCoopers (www.pwc.com) παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και
συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθετοποιημένες σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, με στόχο την ανάπτυξη σχέσεων
εμπιστοσύνης και τη συνεχή βελτίωση της αξίας του έργου που προσφέρει στους πελάτες της. Πάνω από 163.000
στελέχη στις 151 χώρες του δικτύου, μοιράζονται τις απόψεις και την εμπειρία τους, παρέχοντας λύσεις για να
αναπτύξουν νέες προοπτικές και προσφέρουν πρακτικές συμβουλές.
Η επωνυμία "PricewaterhouseCoopers" αναφέρεται στην PricewaterhouseCoopers LLP (μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στη Μεγάλη Βρετανία) ή στο παγκόσμιο δίκτυο της PricewaterhouseCoopers ή σε άλλες εταιρείες μέλη του δικτύου, η κάθε μία από τις οποίες αποτελεί χωριστή και ανεξάρτητη νομική οντότητα. Η PricewaterhouseCoopers στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών. Διαθέτει 3 γραφεία σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη και απασχολεί περί τους 800 εργαζόμενους.

Πληροφορίες για θέματα ΜΜΕ: Βίβιαν Τσαμαδού, Senior Manager, Marketing & Communications
PwC Business Solutions SA, τηλ: 210-687-4400, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με το WWF
Αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου και να εμποδίσει – και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει – την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Από την ίδρυσή του το 1990, το WWF Ελλάς έχει υλοποιήσει προγράμματα δράσης που αφορούν τους τομείς της ενεργούς προστασίας και διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος, τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, αλλά και την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. 


Μοιράσου το με φίλους