«Στο πλαίσιο του προγράμματος CYCLADES LIFE «Ολοκληρωμένη προστασία για τη Μεσογειακή Φώκια στις Βόρειες Κυκλαδες» που υλοποιεί το Κοινωφελές Ίδρυμα WWF Ελλάς σε συνεργασία με έξι ακόμα φορείς (Ref No. LIFE12NAT/GR/688 CYCLADES) προβλέπεται η εγκατάσταση μόνιμου δικτύου ναυδέτων για την εξυπηρέτηση των σκαφών των επισκεπτών και των σκαφών των φορέων για την έρευνα και διαχείριση της θαλάσσιας περιοχής της Γυάρου.

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 75% από το χρηματοδοτικό μέσο LIFE-Φύση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατά 25% από το WWF Ελλάς.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια των υλικών και τις εργασίες μεταφοράς και εγκατάστασης εξοπλισμού των 15 ναυδέτων σε διάφορες περιοχές περιμετρικά της νήσου Γυάρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 60 χιλιάδες ευρώ (60.000€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%. Το συνολικό έργο θα πρέπει να ξεκινήσει τον Απρίλιο του έτους 2017 και να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι μπορούν να βρουν την αναλυτική προκήρυξη και να παραλάβουν τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου από τα γραφεία του WWF Ελλάς εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης έως και την 15η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14.00.»


Μοιράσου το με φίλους