{mosimage}Αθήνα-Θεσ/κη, 11/03/08: «Σκεφτείτε ανοιχτά ή μάλλον σκεφτείτε κλειστά! Κλείστε τις συσκευές που είναι στο stand by και γλιτώστε 15% κατανάλωση ηλεκτρισμού στο σπίτι σας. Το κλίμα είναι στο χέρι σας!». «Σκεφτείτε το ζεστά! Κάθε 1 βαθμό που χαμηλώνετε το θερμοστάτη του καλοριφέρ κερδίζετε 5% της ενέργειας που καταναλώνεται. Το κλίμα είναι στο χέρι σας!»

Με αυτές και με πολλές ακόμα συμβουλές το μήνυμα της εκστρατείας «το κλίμα είναι στο χέρι σου!» της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς εκπέμπει από τις αρχές Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη! Μέσα από τη συχνότητα του StarFM 97.1 οι ακροατές μπορούν να ενημερώνονται  για την κλιματική αλλαγή, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις αλλαγές που μπορούν να προβούν στις καθημερινές τους συνήθειες για να βοηθήσουν το κλίμα του πλανήτη.

Συντονιστείτε και …μπείτε στο κλίμα!

Η εκστρατεία του WWF Ελλάς «το κλίμα είναι στο χέρι σου» έχει στόχο να μην αυξηθεί η μέση παγκόσμια θερμοκρασία πάνω από 2ο C σε σχέση με την προβιομηχανική εποχή. Βασικός άξονας της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να προβούν σε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας που θα βοηθήσουν το κλίμα … και την τσέπη τους! Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης είναι ο Starfm Θεσσαλονίκης, που θα εκπέμπει τα μηνύματα της εκστρατείας από αρχές Μαρτίου ως τέλη Απριλίου. Η συνεργασία WWF Ελλάς και Starfm θα κορυφωθεί με εκδηλώσεις στη συμπρωτεύουσα.


Περισσότερες πληροφορίες:
Γιώργος Βελλίδης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας WWF Ελλάς, 210-3314893, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κων/νος Μιχαήλ, Υπεύθυνος Marketing StarFm, 2310-240230, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Μοιράσου το με φίλους