11 Ευρωπαϊκές χώρες. Περισσότεροι από 300 εκατομμύρια πολίτες. Μια εκστρατεία.

Γνωρίζεις ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ψαρικών και το 50% προέρχεται από τις αναπτυσσόμενες χώρες; Έχεις σκεφτεί πως επιλέγοντας σωστά ψάρια και θαλασσινά, υποστηρίζεις τους ανθρώπους που εξαρτώνται από τη θάλασσα για να επιβιώσουν και τους πληθυσμούς ψαριών να ανακάμψουν, στις αναπτυσσόμενες χώρες και σε όλο τον κόσμο; Ποια ψάρια και θαλασσινά μπορείς να καταναλώνεις και πότε;

Το WWF στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους για την Ανάπτυξη 2015 απαντά σε αυτά και άλλα βασικά ερωτήματα με μια εκστρατεία ενημέρωσης που προωθεί βιώσιμες λύσεις για τον άνθρωπο και τη θαλάσσια ζωή. Καλούμε τους πολίτες της Ευρώπης να δουν τη «μεγάλη εικόνα» και να μάθουν περισσότερα για τον αντίκτυπο των καταναλωτικών μας επιλογών στον άνθρωπο και τη θάλασσα.

Το WWF θα ενημερώσει πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς για το πως οι βιώσιμες επιλογές μας σε ψάρια και θαλασσινά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η μείωση της παγκόσμιας φτώχειας και η οικολογική πρόοδος βρίσκονται στην καρδιά αυτής της πρωτοβουλίας, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δράσεις ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθούν σε 11 Ευρωπαϊκές χώρες τα επόμενα τρία χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις συμμετοχής.

Χώρες που συμμετέχουν: Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Κροατία, Γαλλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ισπανία.

Διάρκεια Προγράμματος: 2015-2017

 


Μοιράσου το με φίλους