Έχοντας πλέον εγκατασταθεί στο νησί της Σύρου, η ομάδα Πεδίου ξεκινάει τη δικτύωση.  Το καλύτερο σημείο έναρξης ενός δικτύου είναι πάντα τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα.  Ανατρέχοντας λοιπόν στους καταλόγους των υποστηρικτών του WWF Ελλάς, "ξετρυπώσαμε" 100  Συριανούς πολίτες, οι οποίοι έχουν συνεισφέρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,  όλα αυτά τα χρόνια στις δράσεις του WWF.  Θεωρήσαμε λοιπόν ότι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσουμε και να γνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους ήταν μια παρουσίαση του νέου Προγράμματος ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE, σε αυτό το επίλεκτο κοινό.  Η ομάδα Direct Dialogue ανέλαβε τον εντοπισμό αυτών, έναν προς έναν, ενώ η ομάδα πεδίου ανέλαβε την υπόλοιπη διοργάνωση.



Η εκδήλωση αυτή βρήκε στέγη σε έναν μοναδικό χώρο. Η  Λέσχη Φωτογραφίας Σύρου έχει δημιουργηθεί με πολύ μεράκι, κόπο, χρόνο και χρήμα, ανθρώπων που αγαπούν, όχι μόνο τηνφωτογραφία αλλά και τον τόπο τους. Στο παλιό και παρατημένο πλέον βυρσοδεψείο, του παλαιού εργοστασίου Κορνηλάκη, αυτή η ομάδα ανθρώπων έχει κάνει θαύματα. Πριν εφτά χρόνια πέτυχαν την παραχώρηση ενός τμήματος αυτού του μεγάλου κτιρίου, δημιουργώντας ένα στολίδι μέσα στα γκρεμίσματα μιας εποχής που πέρασε.

Εξωτερικός χώρος  της Λέσχης Φωτογραφίας κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής έκθεσης. Εξωτερικός χώρος της Λέσχης Φωτογραφίας κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής έκθεσης.


Γιώργος Ρηγούτσος Γιώργος Ρηγούτσος



Οι άνθρωποι της λέσχης, μας παραχώρησαν την αίθουσα προβολών τους με μεγάλη χαρά, φιλοξενώντας μας με μεγάλη ζεστασιά. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική, αφού ήταν σαν μια συνάντηση με "παλιούς γνωστούς", προθάλαμος της επίσημης, ανοικτής προς όλους παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό, τον Απρίλιο.  Ξεδιπλώσαμε τα καινούρια μπάνερ, φτιάξαμε ζεστό, μυρωδάτο καφέ και ανοίξαμε τα κουτιά με τα κεράσματα. Η προβολή της παρουσίασης ξεκίνησε στην κεντρική, μεγάλη οθόνη της λέσχης. Το ακροατήριο υποστηρικτών και φωτογράφων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας αλλά και στο τέλος όπου ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Οι ερωτήσεις πολλές και ενδιαφέρουσες, τα χαμόγελα πολλά και ελπιδοφόρα. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι μας άφησαν τα στοιχεία επικοινωνίας τους για να ενημερωθούν και να βοηθήσουν όπου μπορεί ο καθένας στις επόμενες δράσεις του προγράμματος ΚΥΚΛΑΔΕΣ L IFE, οι οποίες τρέχουν πυρετωδώς!

Γιώργος Ρηγούτσος Γιώργος Ρηγούτσος



Ευχαριστούμε και πάλι τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας και τους υποστηρικτές του WWF! Eλπίζουμε και δουλεύουμε ήδη πάνω στις επόμενες συνεργασίες και εξορμήσεις μαζί τους!



Μοιράσου το με φίλους
 

Σχόλια