Τέσσερα διαφορετικά δέντρα πρασίνισαν το Σάββατο 5 Ιουνίου, κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, επ’ αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Το φύλλωμα των δέντρων ήταν οι ίδιες οι απόψεις των πολιτών, σχετικά με σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής.

 


Ένα ακόμη πράσινο φύλλο - Αλεξανδρούπολη - WWF Ελλάς/Δ. Σκαρτσή


Τα τέσσερα ξύλινα δέντρα που στήσαμε έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και την πλατεία Δασίου Ορεστιάδας, γέμισαν με πράσινα φύλλα που περιείχαν τις απαντήσεις των περαστικών σε 5 ερωτήματα που αφορούσαν στην προστασία των δύο Εθνικών Πάρκων του νομού και άλλων σημαντικών περιοχών.


ρκετοί περαστικοί έκαναν μια στάση - Ορεστιάδα - WWF Ελλάς/Γ. Αζορίδης


Μία παγκόσμια μέρα, 194 πράσινα φύλλα, 194 ευαισθητοποιημένοι πολίτες που κατέθεσαν τις απόψεις τους και ενημερώθηκαν για το έργο του WWF Ελλάς στην περιοχή. Άντε και του χρόνου.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη δράση οργανώθηκε από το WWF Ελλάς μαζί με τους 2 Φορείς Διαχείρισης των Εθνικών Πάρκων του Δέλτα Έβρου και του δάσους Δαδιάς, καθώς και την Οικολογική Εταιρεία Έβρου. Οι Δήμοι Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης παραχώρησαν δωρεάν τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων και τους ευχαριστούμε για αυτό.



Μοιράσου το με φίλους
 

Σχόλια