Ένας ερευνητής στο δάσος Δαδιάς, προς όποια κατεύθυνση κι αν κοιτάξει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια απίστευτη ποικιλία πουλιών, ερπετών, αμφιβίων και νυχτερίδων. Όμως ένας ερευνητής μπορεί να μπει και στο γραφείο του WWF Ελλάς στη Δαδιά και να βρεθεί αντιμέτωπος με μια πολύ καλά οργανωμένη βιβλιοθήκη με επιστημονικά άρθρα, βιβλία και αναφορές, καταχωρημένες σε βάσεις δεδομένων.

 


H Ρ. Καραμπάτσα σας περιμένει στη βιβλιοθήκη μας - WWF Ελλάς/Catherine Sauvage

Έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 1600 εισαγωγές από έντυπα και 2600 εισαγωγές από ψηφιακά αρχεία. Η κύρια θεματολογία αφορά σε αρπακτικά πουλιά και γύπες, τοπίο, βιοποικιλότητα, διαχείριση προστατευόμενων περιοχών, οικοτουρισμό, καθώς και αιολικά πάρκα και οι πιθανές επιπτώσεις τους στην πανίδα. Στη βιβλιοθήκη μας, η οποία λειτουργεί και ως δανειστική, ο ερευνητής μπορεί να βρει το μεγαλύτερο ποσοστό των μελετών και επιστημονικών δημοσιεύσεων για το δάσος Δαδιάς. Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, Ροδούλα Καραμπάτσα, σας περιμένει λοιπόν για ένα ταξίδι στη γνώση!

Συνεργάτης επικοινωνίας:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Μοιράσου το με φίλους
 

Σχόλια